Ralph & Astrid von Franquemont

Een paar maanden geleden hebben wij met twee andere buren uit onze straat besloten om zonnepanelen aan te schaffen. Een rondje internet leverde een aantal leveranciers in de buurt op met positieve reviews. Daar zat ODV ook bij, en eigenlijk al van het begin af aan met de meest positieve rapportcijfers. De schriftelijke offerte en het bezoek bij ons thuis bevestigde deze positieve indruk alleen maar. Een heldere toelichting op onze vragen, en daarnaast proactief meedenken over de beste aanpak bij de drie huizen kwamen niet alleen erg prettig, maar ook professioneel over. Uiteindelijk waren we er snel uit dat we met ODV in zee wilden gaan.

Op de dag zelf stond een ploegje van vier man onder leiding van Bart den Otter stipt om acht uur bij ons voor de deur. Het team was heel vriendelijk, op elkaar ingespeeld en werkte hard, snel maar ook zorgvuldig. In ongeveer 5 ½ uur werden twee sets van elk acht panelen op twee naast elkaar gelegen garages helemaal bedrijfsgereed opgeleverd, en de garages ook nog eens keurig schoon gemaakt. Daarna ging het ploegje, aangevuld met een vijfde collega, opgewekt naar de derde garage verderop in onze straat. Daar was de klus in ongeveer 2 ½ uur geklaard.

Hulde daarom voor ODV, dat alle afspraken keurig en tijdig is nagekomen. Prettige bijkomstigheid daarbij was overigens ook nog dat er panelen met een hoger vermogen dan geoffreerd zijn geïnstalleerd, omdat het oorspronkelijke type niet meer leverbaar is, en dat zonder meerkosten.

Een speciaal woord van waardering nog voor Madelon de Wolf, die van achter haar bureau het hele proces op voortreffelijke wijze administratief heeft begeleid, vanaf het maken van afspraken en de begeleiding van de BTW-teruggave tot en met de eindfactuur.

Kortom, ODV is een prima bedrijf, waarbij het installeren van zonnepanelen in goede handen is, dus een echte aanrader!

Ralph & Astrid von Franquemont