ODV ZONNEPANELEN

Over ons

0bf5d822-4026-46a0-92aa-84d78900d073
ODV Zonnepanelen

Over odv

Ruime ervaring

Het team van ODV Zonnepanelen uit Zoetermeer bestaat uit een aantal ervaren krachten uit de bouw en elektra sector. Door onze ruime ervaring met het plaatsen van zonnepanelen kunnen wij u adviseren en begeleiden in de aankoop van uw eigen zonnepanelen installatie. Deze wordt vervolgens vakkundig door ons gemonteerd en in bedrijf gesteld.

Gecertificeerd en zegelbevoegd

Wij zijn REI en IBER gecertificeerd, dit houdt in dat wij bekwaam en bevoegd zijn om te werken aan uw elektrotechnische installatie. Dankzij onze zegelbevoegdheid bij uw netbeheerder, kunnen wij ook uw groepenkast zonder problemen voor u vervangen als deze niet geschikt blijkt voor het aansluiten van uw zonnepanelen.

Interesse om vrijblijvend kennis met ons te maken?

Neem dan nu contact met ons op.
Onze diensten

Bij ODV Zonnepanelen krijgt u altijd een gratis vrijblijvende offerte

Advies op maat

Bij ODV Zonnepanelen krijgt u altijd een gratis vrijblijvende offerte. Ons team adviseert u graag over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf.

Installatie binnen 1 dag

Dankzij de diversiteit van ons team plaatsen we het complete systeem, zowel op het dak als het elektrische gedeelte binnenshuis, altijd binnen 1 dag. 

Groepenkasten en laadpalen

Naast ons werk met zonnepanelen verkopen en plaatsen wij ook groepenkasten en laadpalen voor elektrische auto's. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Veilig werken is voor ons enorm belangrijk

Werken volgens veiligheidsvoorschriften

Omdat wij dagelijks te maken hebben met werken op hoogte en werken aan elektrische installaties is veiligheid het belangrijkste en meest besproken punt in onze organisatie. Iedereen in onze organisatie is dan ook verplicht om in het bezit te zijn van VCA, NEN1010 en NEN3140 certificaten en word met regelmaat geïnstrueerd over de geldende veiligheidsvoorschriften.

Al onze veiligheidsmaterialen voldoen aan de strengste eisen en worden periodiek gekeurd. We zijn dan ook trots dat we, mede dankzij onze enorme inzet voor een veilige werkplek, sinds april 2019 als bedrijf het certificaat VCA* in bezit hebben.